firmar documentos

Si no necessites anar cada dia a la teva oficina, si només ho necessites de manera puntual, sigui per fer les reunions o fer feina d’oficina, l’oficina virtual és la teva solució. Gaudir d’una seu permanent per a la teva empresa i treballar des d’on tu vulguis és possible amb aquest nou concepte d’espai de treball híbrid.

Una de les coses que t’agradarà és que ja pots dirigir el teu negoci des de qualsevol lloc. T’oferim totes les solucions que demanes a una oficina pel teu negoci, però sense la necessitat de tenir-la llogada tot el mes i sense la inversió que comporta.

Gestionat per tercers, tu només has de pensar en fer créixer el teu negoci.

Oficina virtual

La teva adreça comercial estarà al nostre espai. Tindràs situada la teva empresa en un dels carrers més cèntrics de Sabadell, entre l’ajuntament i els jutjats. Un espai amb una estètica acurada per donar bona imatge als clients, ampli, net i lluminós, amb les últimes tecnologies per poder fer reunions o treballar.

L’oficina virtual és també una solució perfecta per aquells autònoms o petites empreses que no vulguin exposar la seva adreça personal.

Podràs tenir la teva empresa ubicada a la nostra ciutat, o una seu per obrir mercat a qui vingui d’altres ciutats.

Paqueteria

Nosaltres ens encarreguem de la recepció i custòdia de correspondència. T’avisem forma immediata per email o missatge quan rebis la correspondència i certificats urgents. Per si et passa per alt, cada setmana t’enviem un correu electrònic amb la paqueteria pendent de recollir. Ja no hauràs de preocupar-te d’estar a casa quan arribin els paquets d’Amazon

Pots treballar amb la tranquil·litat que la teva empresa està atesa, encara que tu estiguis a un altre lloc. Això et permetrà centrar-te només en el teu negoci i ser més àgil i productiu.

Accés a la comunitat, activitats i programació

Encara que treballis virtualment, i no vinguis cada dia, seguiràs formant part de la comunitat. Coneixeràs altres professionals amb qui col·laborar,  aprendre o compartir el que vulguis.

Reunions amb els clients. Quan necessitis una reunió o una trobada podràs gaudir de sales de totes les mides amb pantalla o projector. També tenim il·luminació professional per si el que vols fer son videoconferències.

I tot això amb una simple trucada o mail per poder reservar.

Tots aquests avantatges ara són una possibilitat real per tu, vine a Happy Works i descobriràs la resta d’opcions que et podem oferir.

T’esperem.