Entrades

i like trabajar

Avui el post està escrit per Silvia Escorihuela (la dietista del coworking)

Fundadora del Racó Saludable

Ja qui diu que treballar fora de casa és un hándicap per poder menjar bé. Tot dependrà de l’oferta de restaurants que tinguis al teu voltant i la teva capacitat de saber escollir. Però quan treballes a un coworking, la logística és molt més fàcil. Tens l’opció de portar una fiambrera, combinar-te el horaris com a tu et funcionin millor i molt probablement, disposis d’un microones per poder escalfar el menjar. O sigui, que alimentar-te bé no és ni un problema ni una excusa.

Ara que s’acosta l’estiu, les opcions a portar dins d’una  carmanyola creixen de manera espectacular. Amanides, gaspatxos i opcions fresques és el que ve més de gust a l’hora de dinar en els mesos que fa calor.

Quins aliments haurien de formar part d’aquesta carmanyola?

En primer lloc, un aliment de tipus proteic. Si segueixes una dieta omnívora pots optar per la clàssica llauna de tonyina, un verat o uns seitons en conserva. També per trossets de pollastre passats per la planxa el dia abans o un ou. Aquests opcions dins una amanida queden genial. També tens opcions vegetals a contemplar, com el llegum per exemple. Un superaliment a potenciar! Combina bé amb tot, és bo calent o fred i permet presentar-lo en múltiples formats (sencer, en hummus, burguers, mandonguilles, salsa bolonyesa vegana…). I per altra banda, com a aliment proteic d’origen vegetal també tenim el tofu, el tempeh o el seitán.

En segon lloc, verdura. M’és indiferent el format en què el presentem i el tipus de verdures o hortalisses incloses, però almenys haurien d’estar ocupant la meitat de la teva carmanyola. De cara a l’estiu és fàcil, no? Cremes fredes de cogombre, gaspatxo, amanides o verdures passades per la planxa.

I si tens més gana i aprofites per fer esport al migdia, pots incloure una mica d’arròs, quinoa, pasta, patata… per acompanyar les verdures.

Així doncs, ja veus que és força fàcil. Treballar a un coworking et permet alimentar-te bé, a l’hora que tu vulguis i sense tenir massa feina. Intenta complir amb els aliments que t’he indicat i ja ho tens! Comença’t a cuidar aquest estiu. I si necessites ajuda, ja saps que pots contactar amb mi!