Entrades

Avui hem tingut la sort que en Mario Rubio García, fes un Curs de fotografia nocturna a Sabadell la nostra aula formativa de Happy Works (veure Sala de Formació)

En Mario Rubio, és el fundador de la reconeguda pàgina web fotografonocturno.com dedicada a explicar d’una manera afable totes les tècniques i coneixements de la fotografia nocturna.

Una fotografia que avui en dia, que la cultura visual és una cosa que es consumeix d’una manera tan rapida i que només es valora la immediates, encara dona valor al fotògraf, el temps, la persistència i la dedicació per les coses que t’agraden.

  • Vols poder fer fotografies a la Via Làctea?
  • Vols fotografiar la lluna i espais i paisatges molt evocadors?
  • T’agraden aquelles fotografies tant espectaculars que veus on la gent pinta amb llum?
  • Vols fer fotografies creatives?

Tot això i molt més és el que ha explicat en Mario en el seu curs. Un curs molt interessant i productiu per tots els assistents al mateix, que, han sortit molt contents de tot el que hi han après i que ara mateix ja poden experimentar en les seves sortides nocturnes i en els seus viatges fotogràfics.

Aquest ha sigut un curs molt pedagògic i dinàmic. Una bona part amb tot el material fotogràfic sobre la taula per poder resoldre dubtes tècnics.

Un curs, dedicat a la fotografia nocturna on en Mario, ha resolt tots els dubtes dels assistents, d’una manera molt cordial i afable.

Ja tenim ganes que torni, i imparteixi un pròxim curs.

Aquest cap de setmana hem tingut la sort de que el Joan Roig hagi fet un curs al nostre espai. Els coneixements i la facilitat per transmetre’ls a fet que tothom quedes molt content. Es una curs que hauria de ser obligat per tothom que es dedica a l’interiorisme o arquitectura!!

Hem de donar les gràcies a Ecoclics per confiar en el nostre espai.

Curs de fotografia interiorisme

  • Vols fer un curs de fotografia interiorisme?
  • Necessites bones imatges de les teves obres però no saps com fer-ho?
  • Vols que el teu treball aparegui atractiu en les fotos que mostres als teus clients?
  • Necessites tenir bones fotografies dels immobles per atreure més visites?
  • Vols atreure més clients però les imatges de les teves obres no són cridaneres?

El proper mes de març, els dies divendres 20 i dissabte 21 realitzarem el taller de fotografia d’interiorisme i arquitectura.

El taller serà impartit pel reconegut fotògraf d’arquitectura Joan Roig (Portfolio-Joan Roig) i s’impartirà a l’aula formativa de Happy Works.

És un taller dirigit a tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest tipus de fotografia, especialment a tots aquells que treballen en l’àmbit de la venda d’immobles i interioristes que necessiten realitzar fotografies.

L’horari del taller serà de 10:00 a 14:00h i 16:00 a 20:00h el divendres i de 10:00 a 14:00h el dissabte.

El material necessari per part dels assistents serà una càmera de fotos, ordinador portàtil i material per prendre apunts.

Les places són limitades. El preu és de 130€ per assistent, el pagament del taller es pot fer per Paypal, targeta de crèdit o per transferència bancària.

Més informació: Ecoclics