Entrades

conferencia

Una nova trobada de networking

El dia 7 de novembre vàrem fer una trobada de networking al coworking amb coorganització entre Happy Works i la gent de la Xarxa Onion.

La Xarxa Onion és, una comunitat d’emprenedors de Sabadell, que des del 2008 dinamitza les empreses de la ciutat. La xarxa basa els seus valors en el coneixement, els contactes i la cooperació.

Un networking així, sempre és interessant

Que persones amb unes inquietuds similars, ens reunim per comentar els nostres problemes, pors i les solucions que cadascú a trobat en el mon empresarial va molt bé per aconseguir empreses més fortes.

A la trobada, tres empreses de la xarxa (Nayade Navarro, Pep Marès i nosaltres) vàrem presentar el nostre negoci a la resta d’assistents.

El Pep Marès ens va explicar d’una manera molt distesa i didàctica el seu projecte d’unió entre l’art la cultura i l’empresa.La Náyade Navarro ens va parlar de com el coaching pot millorar el marketing de les empreses i, nosaltres, a més d’explicar les virtuts del coworking i ensenyar el nostre espai, vàrem parlar sobre l’interiorisme i el branding que fem per els nostres clients  de l’empresa i comerç.

Després de les presentacions de les empreses, una activitat de networking entre tots els assistent. L’activitat, va fer que poguéssim conèixer altres empreses de la ciutat i que apareguessin noves sinergies entre tots nosaltres.

Però un esdeveniment al coworking sense un bon piscolabis no seria possible, i, aquesta vegada els assistents varen poder descobrir els pastissos de Happy Llama i cerveses artesanes de Catalan Brewery que van aconseguir que marxéssim contents i amb moltes ganes de repetir una propera vegada.

Aquestes trobades, que es van repetint durant l’any sempre són interessants si vols conèixer el món de l’emprenedoria a Sabadell i així, tots junts, aconseguim una xarxa d’emprenedors més forta i més rellevant dins la nostra ciutat.

Recorda que si vols estar informat de les activitats que fem al coworking només ens has de deixar un correu.

sala reuniones

Una sala de formació a Sabadell bonica, amb la ubicació perfecte i uns serveis que acompleixen totes les teves necessitats i adaptada a tu, que més es pot demanar?

Organitzar una reunió, una formació o un workshop de qualsevol tema no és una tasca senzilla. La impressió del client, la confiança dels usuaris i el record dels assistents depenen, en gran part, de l’elecció de l’espai on pesarà aquesta estona amb tu. Més val no jugar-se lai triar la millor opció.

A Happy Works el coworking de Sabadell, sabem de què parlem, perquè disposem de dos espais ideals per les teves reunions i formacions.

Preparar un workshop necessita de tots els teus sentits. L’experiència ens confirma que estar a gust en un espai es veu reflectit en l’èxit de la trobada. Sigui una presentació o una
formació, l’espai diu molt més que altres factors que a priori ens poden semblar més rellevants.

Una sala de formació, reunió i workshop

Quan busques una sala de reunió o de formació, has de trobar una sala, amb un ambient acollidor, fresc i amb personalitat. Això és fonamental, especialment quan volem donar una bona impressió. Una bona imatge i transmetre solidesa millora l’opinió de qualsevol.

Un espai en el qual, si són els teus treballadors, els que han de fer una formació, trobaran els millors serveis en un lloc cèntric i ben comunicat. Pot  formació és al centre de la ciutat en un dels carrers més rellevants i coneguts, ja et quedes amb la boca oberta.

La ubicació juga un paper decisiu a la ment del teu client quan es fa una idea del negoci que encara no coneix. Quan veus que la reunió serà en un dels carrers coneguts de la ciutat ja tens la sensació de que tot sortirà bé.

Tenim, una sala bonica, una molt bona ubicació a la ciutat on s’arriba amb facilitat. Uns serveis de pissarra, projector, etc, que acompleixen amb totes les teves necessitats per ajudar a fer que la teva reunió o formació sigui l’èxit que esperes, t’ajudarà a assolir els teus objectius

Que gaudeixis de l’esdeveniment i que l’espai t’acompanyi, per una bona formació.

No te la juguis i escull Happy Works, el Coworking de Sabadell, per la teva propera formació. Vine, t’esperem.

curso seo

Un curs de Linkedin a Happy Works, el coworking de Sabadell!

Els companys de SyO Networking, membres del Coworking, experts en el SEO i les seves tecniques aplicades al mon de l’empresa,  han preparat un curs per millorar la presencia a la Xarxa Social Linkedin. És un curs pensat i dirigit a empreses, professionals de tots els sectors i emprenedors.

En aquest moment, LinkedIn és la xarxa professional més gran del món i compta amb més de 433 milions d’usuaris en més de 200 països. Els usuaris actius a Espanya ja han superat els 8 milions.

Per entendre aquesta xarxa bàsicament t’has de quedar amb dos conceptes clau: xarxa social + professional.

Xarxa social perquè és un espai on persones de tot el món s’interrelacionen comunicant-se de manera bidireccional.

Professional perquè és una plataforma dissenyada especialment per a fomentar relacions comercials i professionals, i no tant personals (que també).

Té unes carecteristiques singulars que la diferencien de la resta com son:

 • Trobar oportunitats laborals
 • Intercambi de coneixements entre professionals amb el teu perfil
 • Potenciar la teva imatge presonal
 • Trobar socis pel teu projecte laboral
 • Nous clients
 • Et posiciona als buscadors Generes tràfic cap a la teva web
 • Coneixeràs totes les novetats del teu sector
 • Et podràs expressar com a professional
 • Crearàs una gran xarxa de contactes

És per això que és molt important que el teu perfil a la xarxa sigui el millor que puguis oferir i que la treballis la teva presencia amb totes les seves possibilitats.

L’Òscar i la Sofia, gerents de  SyO, et portaràn a saber tot el que pots fer i de quina manera pots optimitzar la teva presencia per aconseguir els resultats que busques dins d’aquesta complexa xarxa social.

Jo no me’l perdria, serà el dia 18 d’Octubre a Happy Works, el Coworking de Sabadell.

Si vols més informació, no dubtis d’entrar a la web de SyO per a tota la informació.

Presentem un curs de Mindfulness al Coworking, proposem un curs de 4 setmanes de mindfulness a Sabadell

Pots assistir a una presentació del curs de Mindfulness a Sabadell el proper 14 de febrer de 19.30 a 20.30.

Què és el Mindfulness?

El Mindfulness són una sèrie de tècniques, recolzades en la meditació, per poder-ne fer un, autoenfocament sense perjudicis de l’atenció, d’un mateix, en les pròpies emocions, pensaments i sensacions que es produeixen en el moment present.

A qui va dirigit?

A tothom, no necessitem una formació prèvia ni una visió mística sobre la vida. Tots necessitem posar-nos en front el nostre dia a dia amb una visió serena i tranquil·la sobre el nostre “Jo” i sobre les nostres emocions.

Qui impartirà el curs?

El docent que ens introduirà en el món del Mindfulness és en Lluís Galobart reconegut terapeuta i acompanyant emocional, especialitzat en l’assessorament d’organitzacions.

Objectiu del curs

 • Acostar a les persones a un estat de major serenitat des del que puguin gestionar d’una manera més amable i assertiva les diferents situacions quotidianes.
 • Millorar l’autoconeixement.
 • Gestionar els estats d’angoixa, estrès, depressió i altres derivats de situacions de salut.
 • Estar en el present.
 • Reconèixer els diferents estats i funcionalitats de la ment i els beneficis de la seva aplicació.

Estructura del primer curs

La primera fase serà de 4 sessions de 120 minuts cadascuna.

 • 28 Febrer Introduint-nos al mindfulness. L’esser humà segons el quadrant de E. Kubler Ross.
 • 7 Març Dimensió Física. Escoltant el cos. Silenci. Quietud. Respiració.
 • 14 Març Dimensió Emocional. Quin és el paper de les emocions i com gestionar-les?
 • 21 Març Dimensió mental. Atenció, Discerniment Reflexió.

El curs serà impartit a les sales de formació del mateix Happy Works

 • Presentació del curs 14 febrer.
 • El curs començarà el dimarts dia 28 de febrer.

Ja estan obertes les inscripcions. Preu 97 euros. Places limitades.

Avui hem tingut la sort que en Mario Rubio García, fes un Curs de fotografia nocturna a Sabadell la nostra aula formativa de Happy Works (veure Sala de Formació)

En Mario Rubio, és el fundador de la reconeguda pàgina web fotografonocturno.com dedicada a explicar d’una manera afable totes les tècniques i coneixements de la fotografia nocturna.

Una fotografia que avui en dia, que la cultura visual és una cosa que es consumeix d’una manera tan rapida i que només es valora la immediates, encara dona valor al fotògraf, el temps, la persistència i la dedicació per les coses que t’agraden.

 • Vols poder fer fotografies a la Via Làctea?
 • Vols fotografiar la lluna i espais i paisatges molt evocadors?
 • T’agraden aquelles fotografies tant espectaculars que veus on la gent pinta amb llum?
 • Vols fer fotografies creatives?

Tot això i molt més és el que ha explicat en Mario en el seu curs. Un curs molt interessant i productiu per tots els assistents al mateix, que, han sortit molt contents de tot el que hi han après i que ara mateix ja poden experimentar en les seves sortides nocturnes i en els seus viatges fotogràfics.

Aquest ha sigut un curs molt pedagògic i dinàmic. Una bona part amb tot el material fotogràfic sobre la taula per poder resoldre dubtes tècnics.

Un curs, dedicat a la fotografia nocturna on en Mario, ha resolt tots els dubtes dels assistents, d’una manera molt cordial i afable.

Ja tenim ganes que torni, i imparteixi un pròxim curs.

Necessites una sala de formació?

Quan algú va a treballar a un espai de coworking com Happy Works pensa que es trobarà un espai amb una taula, uns altres professionals, connexió a Internet per poder treballar i poc més, però, en realitat és molt més que tot això.

Per a qui és?

Happy Works és un coworking on intentem facilitar tants serveis com sigui possible per nosaltres com per tots els emprenedors i freelances que treballen aquí.

Un d’aquests serveis, un dels més importants, són les sales de reunió i formació que estan a disposició de tots els coworkers i de qualsevol emprenedor, microPime o algú amb ganes portar endevant  projectes, que les necessiti llogar, encara que la resta del temps no treballi amb tots nosaltres a  Happy Works.

Com funciona?

Si vols fer una reunió amb els teus col·laboradors, si només necessites un espai on poder reunir-te amb els teus clients per presentar els projectes, nosaltres tenim les sales adequades, sales amb pantalla de TV amb un espai modern i agradable on la teva imatge davant el teu interlocutor queda molt i molt reforçada.

Què aconsegueixes?

Si tu el que vols és poder fer un curs, una presentació o fins i tot una petita conferència també et podem ajudar, tenim la nostra sala d’esdeveniments amb capacitat per 24 persones on gràcies al projector la pissarra i la resta de serveis que t’oferim podràs fer el que necessitis amb la màxima comoditat. És una sala molt completa i és ideal per presentacions, workshops, formacions i tot el que et puguis imaginar.

Si has de reunir-te amb els teus clients en un espai còmode i ben situat, si vols donar una formació o et dediques a fer diversos workshops ja sigui de fotografia, scrapbook o coaching…al coworking et podem oferir la solució. Sabem que no és fàcil localitzar un espai adequat, que tingui la decoració i la imatge que necessites, si estàs buscant uns espais així al centre de Sabadell vina a visitar-nos, t’estem esperant.

Aquest cap de setmana hem tingut la sort de que el Joan Roig hagi fet un curs al nostre espai. Els coneixements i la facilitat per transmetre’ls a fet que tothom quedes molt content. Es una curs que hauria de ser obligat per tothom que es dedica a l’interiorisme o arquitectura!!

Hem de donar les gràcies a Ecoclics per confiar en el nostre espai.

Curs de fotografia interiorisme

 • Vols fer un curs de fotografia interiorisme?
 • Necessites bones imatges de les teves obres però no saps com fer-ho?
 • Vols que el teu treball aparegui atractiu en les fotos que mostres als teus clients?
 • Necessites tenir bones fotografies dels immobles per atreure més visites?
 • Vols atreure més clients però les imatges de les teves obres no són cridaneres?

El proper mes de març, els dies divendres 20 i dissabte 21 realitzarem el taller de fotografia d’interiorisme i arquitectura.

El taller serà impartit pel reconegut fotògraf d’arquitectura Joan Roig (Portfolio-Joan Roig) i s’impartirà a l’aula formativa de Happy Works.

És un taller dirigit a tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest tipus de fotografia, especialment a tots aquells que treballen en l’àmbit de la venda d’immobles i interioristes que necessiten realitzar fotografies.

L’horari del taller serà de 10:00 a 14:00h i 16:00 a 20:00h el divendres i de 10:00 a 14:00h el dissabte.

El material necessari per part dels assistents serà una càmera de fotos, ordinador portàtil i material per prendre apunts.

Les places són limitades. El preu és de 130€ per assistent, el pagament del taller es pot fer per Paypal, targeta de crèdit o per transferència bancària.

Més informació: Ecoclics