sala reuniones

Una sala de formació a Sabadell bonica, amb la ubicació perfecte i uns serveis que acompleixen totes les teves necessitats i adaptada a tu, que més es pot demanar?

Organitzar una reunió, una formació o un workshop de qualsevol tema no és una tasca senzilla. La impressió del client, la confiança dels usuaris i el record dels assistents depenen, en gran part, de l’elecció de l’espai on pesarà aquesta estona amb tu. Més val no jugar-se lai triar la millor opció.

A Happy Works el coworking de Sabadell, sabem de què parlem, perquè disposem de dos espais ideals per les teves reunions i formacions.

Preparar un workshop necessita de tots els teus sentits. L’experiència ens confirma que estar a gust en un espai es veu reflectit en l’èxit de la trobada. Sigui una presentació o una
formació, l’espai diu molt més que altres factors que a priori ens poden semblar més rellevants.

Una sala de formació, reunió i workshop

Quan busques una sala de reunió o de formació, has de trobar una sala, amb un ambient acollidor, fresc i amb personalitat. Això és fonamental, especialment quan volem donar una bona impressió. Una bona imatge i transmetre solidesa millora l’opinió de qualsevol.

Un espai en el qual, si són els teus treballadors, els que han de fer una formació, trobaran els millors serveis en un lloc cèntric i ben comunicat. Pot  formació és al centre de la ciutat en un dels carrers més rellevants i coneguts, ja et quedes amb la boca oberta.

La ubicació juga un paper decisiu a la ment del teu client quan es fa una idea del negoci que encara no coneix. Quan veus que la reunió serà en un dels carrers coneguts de la ciutat ja tens la sensació de que tot sortirà bé.

Tenim, una sala bonica, una molt bona ubicació a la ciutat on s’arriba amb facilitat. Uns serveis de pissarra, projector, etc, que acompleixen amb totes les teves necessitats per ajudar a fer que la teva reunió o formació sigui l’èxit que esperes, t’ajudarà a assolir els teus objectius

Que gaudeixis de l’esdeveniment i que l’espai t’acompanyi, per una bona formació.

No te la juguis i escull Happy Works, el Coworking de Sabadell, per la teva propera formació. Vine, t’esperem.