Entrades

i like trabajar

Avui el post està escrit per Silvia Escorihuela (la dietista del coworking)

Fundadora del Racó Saludable

Ja qui diu que treballar fora de casa és un hándicap per poder menjar bé. Tot dependrà de l’oferta de restaurants que tinguis al teu voltant i la teva capacitat de saber escollir. Però quan treballes a un coworking, la logística és molt més fàcil. Tens l’opció de portar una fiambrera, combinar-te el horaris com a tu et funcionin millor i molt probablement, disposis d’un microones per poder escalfar el menjar. O sigui, que alimentar-te bé no és ni un problema ni una excusa.

Ara que s’acosta l’estiu, les opcions a portar dins d’una  carmanyola creixen de manera espectacular. Amanides, gaspatxos i opcions fresques és el que ve més de gust a l’hora de dinar en els mesos que fa calor.

Quins aliments haurien de formar part d’aquesta carmanyola?

En primer lloc, un aliment de tipus proteic. Si segueixes una dieta omnívora pots optar per la clàssica llauna de tonyina, un verat o uns seitons en conserva. També per trossets de pollastre passats per la planxa el dia abans o un ou. Aquests opcions dins una amanida queden genial. També tens opcions vegetals a contemplar, com el llegum per exemple. Un superaliment a potenciar! Combina bé amb tot, és bo calent o fred i permet presentar-lo en múltiples formats (sencer, en hummus, burguers, mandonguilles, salsa bolonyesa vegana…). I per altra banda, com a aliment proteic d’origen vegetal també tenim el tofu, el tempeh o el seitán.

En segon lloc, verdura. M’és indiferent el format en què el presentem i el tipus de verdures o hortalisses incloses, però almenys haurien d’estar ocupant la meitat de la teva carmanyola. De cara a l’estiu és fàcil, no? Cremes fredes de cogombre, gaspatxo, amanides o verdures passades per la planxa.

I si tens més gana i aprofites per fer esport al migdia, pots incloure una mica d’arròs, quinoa, pasta, patata… per acompanyar les verdures.

Així doncs, ja veus que és força fàcil. Treballar a un coworking et permet alimentar-te bé, a l’hora que tu vulguis i sense tenir massa feina. Intenta complir amb els aliments que t’he indicat i ja ho tens! Comença’t a cuidar aquest estiu. I si necessites ajuda, ja saps que pots contactar amb mi!

trabajar con ordenador

A Happy Works sabem què fer un ús eficient de l’espai i dels recursos de la teva oficina és prioritat en aquesta era Covid.

Els nous espais de treball, han de permetre a les empreses enfocar-se en la seva productivitat i benestar de treballadors i empresaris. S’ha de deixar enrere les despeses excessives, el malbaratament energètic, els conflictes jeràrquics i la presència contínua dels empleats només pel simple fet de complir amb les hores de treball estipulades.

És el moment per passar a entendre les oficines com a servei per l’empresa, parlem de les oficines flexibles i quins beneficis obtindrà l’empresa treballant en un space as a service.

Avui en dia, tenir una oficina tradicional implica més problemes que avantatges

Els motius semblen evidents si tenim en compte les necessitats de les organitzacions actuals, que demanden més flexibilitat que mai per afrontar una dinàmica laboral canviant, volàtil i incerta.

Per això, cada vegada es requereixen més espais col·laboratius i entrelligats on l’esforç es trobi en assolir els objectius grupals ajuntant totes les especialitats. Llogar espais immensos i compartimentats i excessivament dividits per departaments aïllats va quedar enrere. Necessitem espais I recursos eficients i a l’abast de la mà.

D’altra banda, trobar un espai de treball, sembla una odissea i un malbaratament de recursos: buscar i fer les visites a infinitat de llocs fins a trobar l’espai que en aquest moment considerem apropiat, fer milers de trucades, tancar contractes llarguíssims, fer reformes, contractar serveis d’internet, subministraments i neteja, comprar mobiliari d’oficina i molts altres mals de cap. Avui qui vol tants contratemps abans de començar? Qui creu que l’empresa tindrà les mateixes necessitats a partir d’ara? Qui vol negociar amb cada un dels treballadors les seves necessitats si volem que es faci teletreball?

Beneficis de les oficines flexibles

Afortunadament, avui hi ha una solució per a tots aquests problemes: les oficines flexibles o space as a service. Aquests llocs estan pensats i dissenyats per impulsar la productivitat i la creativitat dels empleats i de tot aquell que forma part d’una organització. Són espais adaptables a les necessitats de cada empresa i que propicien la trobada laboral i social, a més de resultar eficaços en els costos i horaris.

PREPARADA I LLESTA

Les oficines flexibles estan disponibles en tot moment perquè diferents empreses les ocupin en qüestió d’hores. L’amortització de l’inverssió es reperteix en totes les empreses i el temps d’us.  Tot dependrà de les necessitats de cadascuna. El fet és que pots oblidar-te de les reformes o de contractar els serveis.

Les oficines flexibles vénen amb tot inclòs. ¿Inversió inicial i capex? Igual a 0!

GESTIONADA PER TERCERS

Com que les oficines flexibles queden a càrrec d’un tercer, tu només hauràs centrar-te en el teu negoci, en fer-lo créixer, en produir i mantenir una dinàmica de treball saludable i creativa que et permeti assolir els objectius. Si hi ha algun problema tècnic amb algun servei un extern s’ocuparà de resoldre-ho de forma immediata sense que tu hagis d’intervenir. Una sèrie de serveis complementaris al teu negoci, com paqueteria i recepció entre altres, ja estan inclosos, i això és una cosa menys de la que preocupar-te.

PAGAMENT ÚNIC

Les incomptables factures a l’espera de ser pagades van passar a la història. Les despeses vénen en un sol extracte. S’inclouran tots els costos directes i indirectes, com subministraments o serveis de neteja. Un estalvi de temps inestimable quan es tracta de dirigir una empresa! Aquest és un dels beneficis del coworking que, segons confessen adeptes i usuaris, més els ha facilitat la vida laboralment.

CONTRACTE FLEXIBLE I SENSE LLIGAMS

No hi ha exigència de contractes per períodes de temps determinat.

El teu lloguer serà flexible, sense permanència mínima ni clàusules restrictives. Oblida’t dels tres anys com a mínim que proposen les oficines tradicionals. És l’opció idònia per a startups, empreses en creixement o en processos d’internacionalització, per exemple. Potser necessites l’oficina per un mes per aconseguir o pot ser que acabis instal·lat per sempre més. Aquí seràs tu qui decideixi la durada de l’acord.

ESCALABLE

Potser (i tant de bo) “la cosa surt bé”, la teva empresa creix exponencialment i necessites ampliar equip i espai. O, per contra, per un canvi d’estratègia decideixes reduir la plantilla. Si el nombre d’empleats augmenta o decreix, no has de tornar a iniciar el procés.

L’espai s’adapta a les necessitats i volum de l’empresa en tot moment.

Augment de la Productivitat

Les oficines flexibles estan dissenyades per oferir espais compartits i alta tecnologia per, més espais de distensió on fer un cafè o comentar algun tema de manera desenfadada. Això pot  augmentar fins a un 25% la productivitat a la feina.

Totes aquests avantatges són les que oferim des de Happy Works a tu i el teu equip, ara és el moment que vinguis per veure com podem col·laborar amb tu.

ordenador

És possible que d’aquí a uns anys, les noves generacions ens mirin amb una cara rara quan expliquem que fins al 2020. La gent anava cada dia a la mateixa hora a un lloc concret, “l’oficina”, a treballar. Segurament es qüestionaran perquè la gent no podia treballar i conciliar el seu horari amb la seva família. Perquè si les necessitats d’una persona varien en el temps, la feina no podia amotllar-se. Perquè la gent perdia una hora en anar i una en tornar a aquesta famosa “oficina”.Perquè la gent anava a treballar a un lloc concret no adaptat a ell si podia fer-ho des de casa… perquè cada dia si en realitat hi havia dies que no tenia la necessitat de reunir-se amb ningú. Perquè si acabarem compartint fins i tot el cotxe, no compartien espais on fer la feina d’oficina.

Un espai de treball flexible és un compromís entre tots per satisfer les necessitats tant de l’empleat com de l’empresa

 • És la manera d’adaptar-nos a aquesta època de canvis constants, sobretot en el com i quan treballem.
 • És entendre que el benestar de tots els implicats en el món laboral és clau pel bon funcionament.
 • És aconseguir que els costos de l’empresa siguin controlats i escalables i flexibles. És anar al ritme que ens demana la societat.
 • És en definitiva que la felicitat tingui el valor que es mereix.

La tecnologia i els espais per aconseguir aquesta flexibilitat ja els tenim; ara hem d’aprendre a beneficiar-nos de les noves oportunitats que ens proporciona

És necessitarà treballar des de la confiança, crear una cultura col·laborativa on/off line, organitzar-se de forma creativa, estar a les últimes tendències del treball, fomentar la conciliació de la vida laboral i personal, etc. Aquesta estratègia de treball flexible permetrà augmentar la productivitat i la integració familiar, fomentant la motivació i aconseguint així les empreses retenir el talent. Una estratègia de treball flexible, no només permetrà a les empreses circular per un món empresarial marcat pels dubtes amb més confiança, sinó que permetrà atraure i retenir el millor talent.

Ara és important flexibilitzar tant l’estructura física (espais de treball, eines) com horaris i gestió.

Els coworkings de baixa capacitat, en aquesta nova situació, aportem el que es necessita:

 • Seguretat i tranquil·litat sanitària aforament controlat
 • Uns entorns pròxims a la habitatge del treballador.
 • Espais de treball agradables on compartir el dia a dia.
 • Espais per les reunions físiques o virtuals que es necessiten.
 • Despatxos que poden funcionar com a delegació, de l’empresa mare.
 • Servei de secretaria i gestió de paqueteria per salvaguardar la intimitat de les cases particulars.
 • Entorns de treball que milloren la concentració i productivitat respecte a l’espai domèstic.
 • Una comunitat per impedir l’aïllacionisme del treballador.

És per això que a Happy Works recomanem tant a l’empresa que busca un lloc pel seu treballador com al treballador que vol sortir de casa, que vingui a fer un cafè i trobem junts la millor manera de col·laborar.

trabajo con ordenador

La pandèmia ens va portar associat el teletreball, i al primer moment per tothom va ser un gran incentiu en el salari emocional, semblava que teníem més llibertat, més temps amb els teus menys despesa de transport i de dietes, etc. però el temps ens està ensenyant l’altra cara i comença a ser gairebé un malson.

Després de tot aquest temps de reclusió forçosa, la majoria trobem a faltar les relacions humanes i amb els nostres companys.

Ja ningú ens diu bon dia al matí, el cafè també el fem sols, i fins i tot ningú ens parla d’una sèrie nova de Netflix o  comentem el partit del cap de setmana.

Ara comencem a veure com aquest aïllacionisme ens va passant factura, a poc a poc, però de manera constant una tristor ens va embolcallant. És per això que, cada vegada són més els teletreballadors, emprenedors o freelacers que decideixen fer el pas i anar a treballar als coworkings de la seva ciutat.

Quan planteges substituir el lloc que has agafat al menjador de casa per un espai de coworking, busques un espai que acompleix el màxim de les teves necessitats i on et sentis còmode i content d’anar a treballar cada dia i on per grandària i número d’usuaris o rotació d’aquests, et sentis segur.

Avui a Happy Works seguim tota una sèrie de protocols de seguretat per la tranquil·litat de tots els que convivim treballant junts, mampares de separació amb les visites, mascaretes, desinfecció i gel ja s’han quedat en el nostre dia a dia.

La comunitat, la seguretat a més de, llum natural, estètica acurada, cadires còmodes i ergonòmiques, taules àmplies, connexió a Internet amb una ràpida velocitat, silenci, cuina equipada i zones comuns, gestió de correspondència, servei de recepció per atendre les visites, sales de reunions per a trobades amb clients, socis o proveïdors … són part del nostre fet diferencial.

Despatx privat o taula de treball en una sala compartida? Espai fix o flexible? Modalitat d’accés full time o coworking per hores? Analitza la teva necessitat i podràs triar la millor opció segons els teus hàbits. La opció que i que encaixa millor amb tu.

Fes un checklist de tot allò que hauria de tenir el teu espai de coworking ideal i comença a marcar caselles quan facis la comparativa entre diferents opcions. Ah, i no et deixis seduir per fotos boniques.

La nostra recomanació abans de prendre cap decisió és que visitis l’espai de forma presencial!, és quan descobriràs tots els intangibles.

La ubicació del teu negoci o lloc de treball també és important, i molt. L’ideal és buscar un lloc cèntric -o almenys bé comunicat- en una zona amb cert renom. Pensa que la ubicació d’una empresa pot comunicar molt de forma implícita, així que valora quina imatge vols projectar. Un altre punt que has de tenir en compte amb relació a la ubicació és la practicitat. És fantàstic treballar còmode, però assegura’t també de tenir a mà tots els negocis i establiments que puguis necessitar: bancs, gestories, restaurants, botigues comercials…

Està demostrat que passar-se a Happy Works millora enormement la teva productivitat i rendiment laboral; això sí, sempre amb un ambient de treball estimulant i inspirador!

Hi ha espais que semblen biblioteques i en els quals fa cosa fins i tot esternudar i altres en què, en canvi, pot haver-hi gairebé tant enrenou com al pati d’un cole. També hi ha de mitjana, és clar! No hi ha una única solució, sinó que l’opció encertada serà la que encaixi millor amb tu.

No oblidis, a més, que gran part de la màgia del coworking són les relacions i els vincles que s’estableixen entre els membres de la seva comunitat. En aquest tipus d’espais no només trobaràs potencials socis o clients, sinó també amistats que durin tota la vida.

Et sembla una mica car pagar entre uns 150€ i 220€ al mes pel teu espai de treball en el coworking? Si darrere d’aquesta inversió hi ha amagada la clau de l’èxit, t’avancem que fins i tot ho trobaràs un regal. Bromes a part, el que volem dir és que a l’hora d’escollir el teu espai de coworking no hauries fixar-te en el preu com un element aïllat. Valora el coworking en el seu conjunt i tots els serveis que t’ofereixi!

Estabilitat, clients potencials, productivitat, conciliació laboral, salut mental… Fer el salt al coworking és una inversió a llarg termini amb un retorn molt gran!

Queda clar que trobar l’espai de coworking perfecte requereix temps i dedicació, però no és cap utopia. Si segueixes els consells que t’hem comentat, segur que l’elecció que facis serà l’encertada. I si encara tens dubtes, aprofita l’opció que ofereixen molts espais de fer una prova diària gratuïta. Res com provar alguna cosa nosaltres mateixos per decidir si ens agrada!

conciliación trabajo familia

Quan aquell fatídic divendres de març el teu cap et va dir que recollissis is les teves coses perquè a partir del dilluns començàveu amb el teletreball no sospitaves, ni per un moment, tot el que s’acostava.

A tothom l’hi va fer gràcia, era una novetat, era no anar a l’empresa, era estar més temps amb els teus. Tot pintava relativament bé i fàcil. Des de llavors, portes ja mesos al teu pis treballant en remot, primer en confinament i ara ja com a teletreballador, i ja has descobert que no tot és tan maco com pensaves.

Haver de passar per una pandèmia per actualitzar-nos i posar-nos les piles en tema de teletreball és per fer una profunda reflexió, tant de les inèrcies com de la societat i la relació feina/temps

Alguns creuran que aquesta crisi ha donat l’empenta que necessitaven a moltes empreses perquè descobreixin que és possible establir sistemes com el teletreball entre els seus empleats, però:

 • Tornarem a les oficines tradicionals quan tot es normalitzi?
 • Estem disposats a ajustar els sous a aquesta nova realitat?
 • Adoptarem noves fórmules i per fi facilitarem el teletreball com a incentiu d’un salari emocional?
 • O res de tot això?

Teletreball sí, però no a qualsevol preu

Quins costos estem disposats a assumir tant treballadors com empresaris en aquesta nova situació?

Moltes empreses haurien de tenir interès a implantar el teletreball, sigui de manera total o parcial pels avantatges que els aporta: es necessiten oficines més petites, es creen llocs de treball itinerants, hi ha estalvi de costos fixos i d’infraestructures derivats d’aquesta manera de treballar, però també es perd un punt el control sobre el dia a dia i un grau d’implicació cap a l’empresa o els projectes per part del treballador, i sobretot no queda clar quina part de costos ha d’assumir l’empresa (internet, mobiliari, despeses generals….lloguer?) perquè al final no siguin més altes que fer tornar tothom a treballar a l’empresa.

El teletreball ha de ser part del salari emocional, i associar-lo a la retribució de l’empleat al costat de altres qüestions de caràcter no econòmic, amb la finalitat satisfer les necessitats personals, familiars i professionals del treballador, millorant la qualitat de vida i fomentant la conciliació laboral.

Per descomptat, pels empleats el teletreball també reporta nombrosos avantatges: flexibilitat d’horari per adaptar la jornada laboral, estalvis de temps i diners en els trasllats a una oficina, dietes, a més d’estar a casa i la comoditat de treballar des de la teva llar.

Però no tot són flors i violes, cal comptar amb certa capacitat d’organització i controlar l’aïllacionisme que suposa deixar de veure els companys i superiors a l’oficina. Aquesta sensació d’estar fora de l’empresa, que ens pot fer témer, no només perdre les possibilitats d’ascens, sinó també per la continuïtat en els moments de crisis. El teletreballador també ha d’aportar més valor a l’empresa.

Teletreballar funcionarà si és un WIN WIN.

Ara bé, treballar a casa no és fàcil: l’ambient és propici a despistar-se, és el lloc on tendim a distreure’ns, estar amb els nostres i descansar, canviar el paradigma no és ràpid. I la família no ajuda gaire amb interrupcions o parades derivades de trobar-se a casa. Per això és fonamental imposar horaris, i un espai marcat i molt clar on treballar. Per treballar necessitem un espai no polivalent, un espai on quedi clar quina és la nostra activitat, com si estiguessis a la feina.

Part dels problemes tenen una clara solució i es diu Coworking

Els coworkings com el nostre, es presenten com una solució perfecta tant per a treballadors com a empreses. Els primers aconsegueixen un espai de treball totalment equipat fora de la seva llar, cosa que els permet mantenir una separació entre la seva vida personal i professional. A més, els coworkers es troben envoltats d’una comunitat d’emprenedors i treballadors com ells en què regna un ambient de col·laboració i creativitat. Si es treballa en un espai en el qual tots se senten motivats, és fàcil contagiar d’aquesta actitud!

Pel que fa a les empreses, el coworking els ofereix un estalvi de costos important, ja que no han de carregar amb totes les despeses habituals d’una oficina pròpia, o els costos incontrolables a casa del treballador, Aconsegueix separar els equips no blocant la feina en cas de quarantena, amb un cost fix reduït té tot el que necessita el seu treballador més el control d’horari i la seguretat pròpia de l’espai. També els facilita serveis addicionals com el lloguer de sales de reunions, recepció i gestió de correspondència … I el més important, un espai de treball controlat amb esperit de feina però a la vegada inspirador per seus empleats!

En moments com els que vivim, l’elecció més encertada per a nosaltres o els nostres empleats, dependrà de diversos factors com la seva ubicació, tarifes, serveis que ofereix … Haurem de valorar també les mesures de prevenció i protecció que hagi pres el centre per garantir un espai de treball segur.

En definitiva, sembla evident que el teletreball ha arribat per quedar-se. Si bé no és una opció viable per a tots els sectors i professions, sí que es considera implantar-la en moltes empreses a partir d’ara.  Els seus avantatges són clares, si s’aplica correctament i es basa en una relació de confiança entre empresari i treballador, així que llarga vida al teletreball!

En resum, per aquesta nova situació on el teletreball ha arribat per quedar-se, i cal que tots canviem el xip per adaptar-nos a la nova situació.

salas de coworking

Un coworking amb personalitat i caràcter és el primer pas per anar content a treballar cada matí!

En aquesta vida s’ha de tenir caràcter

El teu espai de treball és una finestra al món i la teva targeta de presentació cap als possibles clients.

Per arribar a les teves fites, si vols aconseguir els teus objectius, has de construir-te una identitat pròpia, tenir la teva pròpia opinió crítica de qualsevol cosa i, sobretot, t’has d’envoltar d’elements amb personalitat. Per això, treballar en un coworking amb personalitat et diferencia de la resta, et dóna exclusivitat. L’espai on exerciràs la teva carrera professional és un factor que pot condicionar directament l’èxit del teu negoci.

La nostra base com a dissenyadors fa que creiem profundament en la importància de treballar en un espai singular, especial, únic i exclusiu. En tots els anys que tenim obert el coworking a Sabadell, hem estat testimonis de l’evolució d’un munt d’emprenedors que han apostat per un espai de treball especial.

Cada un d’ells amb la seva pròpia professió però tots coincideixen que l’energia que desprèn el nostre espai, és suficient per voler venir cada dia amb tota la força i confiança.

L’espai de treball, no ho és tot, evidentment, però hi influeix directament!

Prepararies la nova imatge corporativa d’un client en un espai neutre o millor ho faries en una taula amb moltíssima llum natural i finestres desde on es veu el verd dels arbres?

Preferiries actualitzar el pla de màrqueting de la teva empresa en un espai gris i fosc o, si poguessis, ho faries en una sala àmplia, amb llum i plena de color? No hi ha color, oi?

On vols atendre els teus clients? Un espai alegre i lluminós que marca una singularitat o en una taula neutre i d’aspecte asèptic? El teu “caché” amb els clients comença quan arriba a veure’t i veu on treballes.

Un espai amb personalitat pot convertir-se en la peça que necessita la teva carrera professional. Som éssers vius que necessitem un entorn favorable per prosperar.

El disseny d’interiors està en alça perquè ens hem adonat que segons com sigui l’espai on vivim o treballem, les coses ens van millor o pitjor. Perquè el nostre estat d’ànim, el nostre benestar i la nostra felicitat estan estretament relacionats amb l’espai on ens desenvolupem personal i professionalment.

Et convidem que descobreixis nostre espai de coworking a Sabadell…

Seràs conscient com un espai amb personalitat és la teva targeta de presentació i una invitació a créixer amb garanties en el complicat món dels negocis.

espacio de trabajo
 • Tens un projecte propi?
 • Penses que és el teu moment?
 • Creus que ja ha arribat el moment d’emprendre el teu propi projecte?
 • Ja has pensat on ho faràs?
 • Penses que casa teva és una bona idea?
 • Creus que des de casa teva et serà més fàcil perquè és el més econòmic?

Pot ser que t’emportis una sorpresa. Nosaltres et recomanem que, si vols ser emprenedor, ho facis en un espai Coworking. Emprende en un Coworking comporta companys, productivitat, motivació, comoditat o networking entre altres…Tots aquests conceptes van lligats a un espai coworking i, no tenen cap sentit a casa teva.

Els espais de Coworking s’estan multiplicant els últims temps, el concepte de treball compartit està de moda i sembla que treballar des de casa ja és una cosa del passat, perque, hi ha elements bàsics, que diferencien el fet de ser autònom a casa o a un Coworking

Estem al segle de les xarxes, i no tan sols les socials, també és molt important les xarxes de feina. Al emprendre, treballar i tindre una bona xarxa de contactes és molt important. Un espai de Coworking és un lloc idoni perquè la teva xarxa de contactes s’ampliï de forma exponencial. És un fet normal que entre els coworkers s’estableixin relacions i converses que porten a saber i conèixer nous mercats o elements i formes de treballar i organitzarse que t’ajuden a millorar en el teu dia a dia.

Intentem posar-ho facil

Emprendre és molt difícil, a Happy Works, intentem posar-ho facil, coneixem aquestes necessitats a la perfecció: velocitat de navegació, calefacció, aire condicionat, un bon espai de treball, tranquil·litat, sales de reunió, un lloc on recepcionar ta teva paqueteria encara que tu no estiguis a l’oficina i un llarg etcètera de característiques que faran que la teva vida professional canviï d’un dia per l’altre.

Mira les avantatges d’estar a un coworking. No hi ha televisió, ni s’ha de posar la rentadora o preparar el dinar. A Happy Works la teva feina és, simplement engegar l’ordinador i començar a produir. Aixecar el cap i veure a tothom treballant amb intensitat fa que immediatament tu agafis el ritme i facis la feina molt més ràpid del que estaves acostumat. L’eficiència és una de la característica principals dels coworkers i és una gran diferencia amb els freelances que treballen a casa.

Vine i prova

Aquests elements que t’hem explicat no sé si faran que vulguis canviar casa teva per un Coworking, però sempre has de pensar que potser no estàs fent les coses malament sinó que l’espai on ho fas no t’ajuda en res.

Vine i prova de treballar a Happy Works on segurament notaràs un impuls en el treu projecte, aquell que fa tant temps que tens a cap i que tant t’ha costat.

Be Happy, be Coworker

TROBAR UN ESPAI DE TREBALL

LA UBICACIÓ, UNA DE LES CLAUS DE L’ÈXIT

Una de les claus a l’hora de buscar un espai pel nostre negoci és la seva ubicació i les característiques del mateix, això, té un paper determinant en la posició competitiva dintre del mercat i les possibilitats d’èxit del nostre projecte empresarial.

Molts emprenedors, autònoms i freelance, no donen la importància que es mereix a la seva ubicació física, pensant que nomes amb la seva capacitat professional ja és suficient. Avui tots sabem que tan important com la nostra capacitat professional és, la nostra imatge de marca personal, la nostra promoció, etc.

Molts nous emprenedors i freelance espantats pel preu d’unes oficines ben situats als carrers principals, opten per instal·lar-se en carrers poc transitats i poc coneguts, cosa que dóna un desprestigi al seu propi negoci i els aboca a una supervivència dintre del món empresarial dura i difícil.

Altres decideixen que la seva opció és treballar des de casa i així estalviar-se aquesta despesa, això també té un alt percentatge de fracàs, ja que no aconseguim tindre un espai amb esperit de treball, hi ha un munt de distraccions i és molt difícil poder donar la imatge que esperen els nostres clients d’un professional.

ASPECTES A VALORAR A L’HORA DE TRIAR L’ESPAI ON TREBALLAR

A l’hora de triar la ubicació del meu espai de treball puc:

 • Triar el local adequat pel que fa a ubicació, situació i posicionament amb el risc de tancar al cap de pocs mesos si el lloguer i les despeses fixes m’acaben ofegant.
 • Puc triar un local que no m’ofegui econòmicament però que per situació, prestigi o serveis tampoc permeti que aconsegueixi els meus objectius comercials i d’ingressos, SI NO EM VEUEN, NO EM COMPREN!
 • I la tercera opció,… Llogar l’espai de treball en un coworking que estigui molt ben situat, un espai concebut pel treball, ben situat i amb tots els serveis que pugui necessitar, un espai amb la imatge que esperen els meus clients i que jo necessito per treballar a gust.

En aquests espais la meva única preocupació és la feina productiva, la resta va a càrrec del coworking, les despeses ordinàries, la neteja els subministraments, etc.

Un coworking és un espai on confluir amb altres professionals, on hi ha un gran esperit de treball i les hores de treball s’aprofiten al màxim i…. on existeix la possibilitat de crear sinergies entre professionals, nous cercles de contactes i networking. QUANTA MÉS GENT HEM CONEIX, MÉS CLIENTS PUC ACONSEGUIR!

A Happy Works, el coworking de Sabadell, tenim aquest espai, un lloc idoni tant en situació, serveis i preu, perquè puguis desenvolupar el teu negoci i estiguis en situació de competir i actuar amb el màxim de garanties en el teu nínxol de mercat.

Vine a provar-ho, t’esperem.

Necessites una sala de formació?

Quan algú va a treballar a un espai de coworking com Happy Works pensa que es trobarà un espai amb una taula, uns altres professionals, connexió a Internet per poder treballar i poc més, però, en realitat és molt més que tot això.

Per a qui és?

Happy Works és un coworking on intentem facilitar tants serveis com sigui possible per nosaltres com per tots els emprenedors i freelances que treballen aquí.

Un d’aquests serveis, un dels més importants, són les sales de reunió i formació que estan a disposició de tots els coworkers i de qualsevol emprenedor, microPime o algú amb ganes portar endevant  projectes, que les necessiti llogar, encara que la resta del temps no treballi amb tots nosaltres a  Happy Works.

Com funciona?

Si vols fer una reunió amb els teus col·laboradors, si només necessites un espai on poder reunir-te amb els teus clients per presentar els projectes, nosaltres tenim les sales adequades, sales amb pantalla de TV amb un espai modern i agradable on la teva imatge davant el teu interlocutor queda molt i molt reforçada.

Què aconsegueixes?

Si tu el que vols és poder fer un curs, una presentació o fins i tot una petita conferència també et podem ajudar, tenim la nostra sala d’esdeveniments amb capacitat per 24 persones on gràcies al projector la pissarra i la resta de serveis que t’oferim podràs fer el que necessitis amb la màxima comoditat. És una sala molt completa i és ideal per presentacions, workshops, formacions i tot el que et puguis imaginar.

Si has de reunir-te amb els teus clients en un espai còmode i ben situat, si vols donar una formació o et dediques a fer diversos workshops ja sigui de fotografia, scrapbook o coaching…al coworking et podem oferir la solució. Sabem que no és fàcil localitzar un espai adequat, que tingui la decoració i la imatge que necessites, si estàs buscant uns espais així al centre de Sabadell vina a visitar-nos, t’estem esperant.