trabajar con ordenador

A Happy Works sabem què fer un ús eficient de l’espai i dels recursos de la teva oficina és prioritat en aquesta era Covid.

Els nous espais de treball, han de permetre a les empreses enfocar-se en la seva productivitat i benestar de treballadors i empresaris. S’ha de deixar enrere les despeses excessives, el malbaratament energètic, els conflictes jeràrquics i la presència contínua dels empleats només pel simple fet de complir amb les hores de treball estipulades.

És el moment per passar a entendre les oficines com a servei per l’empresa, parlem de les oficines flexibles i quins beneficis obtindrà l’empresa treballant en un space as a service.

Avui en dia, tenir una oficina tradicional implica més problemes que avantatges

Els motius semblen evidents si tenim en compte les necessitats de les organitzacions actuals, que demanden més flexibilitat que mai per afrontar una dinàmica laboral canviant, volàtil i incerta.

Per això, cada vegada es requereixen més espais col·laboratius i entrelligats on l’esforç es trobi en assolir els objectius grupals ajuntant totes les especialitats. Llogar espais immensos i compartimentats i excessivament dividits per departaments aïllats va quedar enrere. Necessitem espais I recursos eficients i a l’abast de la mà.

D’altra banda, trobar un espai de treball, sembla una odissea i un malbaratament de recursos: buscar i fer les visites a infinitat de llocs fins a trobar l’espai que en aquest moment considerem apropiat, fer milers de trucades, tancar contractes llarguíssims, fer reformes, contractar serveis d’internet, subministraments i neteja, comprar mobiliari d’oficina i molts altres mals de cap. Avui qui vol tants contratemps abans de començar? Qui creu que l’empresa tindrà les mateixes necessitats a partir d’ara? Qui vol negociar amb cada un dels treballadors les seves necessitats si volem que es faci teletreball?

Beneficis de les oficines flexibles

Afortunadament, avui hi ha una solució per a tots aquests problemes: les oficines flexibles o space as a service. Aquests llocs estan pensats i dissenyats per impulsar la productivitat i la creativitat dels empleats i de tot aquell que forma part d’una organització. Són espais adaptables a les necessitats de cada empresa i que propicien la trobada laboral i social, a més de resultar eficaços en els costos i horaris.

PREPARADA I LLESTA

Les oficines flexibles estan disponibles en tot moment perquè diferents empreses les ocupin en qüestió d’hores. L’amortització de l’inverssió es reperteix en totes les empreses i el temps d’us.  Tot dependrà de les necessitats de cadascuna. El fet és que pots oblidar-te de les reformes o de contractar els serveis.

Les oficines flexibles vénen amb tot inclòs. ¿Inversió inicial i capex? Igual a 0!

GESTIONADA PER TERCERS

Com que les oficines flexibles queden a càrrec d’un tercer, tu només hauràs centrar-te en el teu negoci, en fer-lo créixer, en produir i mantenir una dinàmica de treball saludable i creativa que et permeti assolir els objectius. Si hi ha algun problema tècnic amb algun servei un extern s’ocuparà de resoldre-ho de forma immediata sense que tu hagis d’intervenir. Una sèrie de serveis complementaris al teu negoci, com paqueteria i recepció entre altres, ja estan inclosos, i això és una cosa menys de la que preocupar-te.

PAGAMENT ÚNIC

Les incomptables factures a l’espera de ser pagades van passar a la història. Les despeses vénen en un sol extracte. S’inclouran tots els costos directes i indirectes, com subministraments o serveis de neteja. Un estalvi de temps inestimable quan es tracta de dirigir una empresa! Aquest és un dels beneficis del coworking que, segons confessen adeptes i usuaris, més els ha facilitat la vida laboralment.

CONTRACTE FLEXIBLE I SENSE LLIGAMS

No hi ha exigència de contractes per períodes de temps determinat.

El teu lloguer serà flexible, sense permanència mínima ni clàusules restrictives. Oblida’t dels tres anys com a mínim que proposen les oficines tradicionals. És l’opció idònia per a startups, empreses en creixement o en processos d’internacionalització, per exemple. Potser necessites l’oficina per un mes per aconseguir o pot ser que acabis instal·lat per sempre més. Aquí seràs tu qui decideixi la durada de l’acord.

ESCALABLE

Potser (i tant de bo) “la cosa surt bé”, la teva empresa creix exponencialment i necessites ampliar equip i espai. O, per contra, per un canvi d’estratègia decideixes reduir la plantilla. Si el nombre d’empleats augmenta o decreix, no has de tornar a iniciar el procés.

L’espai s’adapta a les necessitats i volum de l’empresa en tot moment.

Augment de la Productivitat

Les oficines flexibles estan dissenyades per oferir espais compartits i alta tecnologia per, més espais de distensió on fer un cafè o comentar algun tema de manera desenfadada. Això pot  augmentar fins a un 25% la productivitat a la feina.

Totes aquests avantatges són les que oferim des de Happy Works a tu i el teu equip, ara és el moment que vinguis per veure com podem col·laborar amb tu.