Entrades

conferencia

Una nova trobada de networking

El dia 7 de novembre vàrem fer una trobada de networking al coworking amb coorganització entre Happy Works i la gent de la Xarxa Onion.

La Xarxa Onion és, una comunitat d’emprenedors de Sabadell, que des del 2008 dinamitza les empreses de la ciutat. La xarxa basa els seus valors en el coneixement, els contactes i la cooperació.

Un networking així, sempre és interessant

Que persones amb unes inquietuds similars, ens reunim per comentar els nostres problemes, pors i les solucions que cadascú a trobat en el mon empresarial va molt bé per aconseguir empreses més fortes.

A la trobada, tres empreses de la xarxa (Nayade Navarro, Pep Marès i nosaltres) vàrem presentar el nostre negoci a la resta d’assistents.

El Pep Marès ens va explicar d’una manera molt distesa i didàctica el seu projecte d’unió entre l’art la cultura i l’empresa.La Náyade Navarro ens va parlar de com el coaching pot millorar el marketing de les empreses i, nosaltres, a més d’explicar les virtuts del coworking i ensenyar el nostre espai, vàrem parlar sobre l’interiorisme i el branding que fem per els nostres clients  de l’empresa i comerç.

Després de les presentacions de les empreses, una activitat de networking entre tots els assistent. L’activitat, va fer que poguéssim conèixer altres empreses de la ciutat i que apareguessin noves sinergies entre tots nosaltres.

Però un esdeveniment al coworking sense un bon piscolabis no seria possible, i, aquesta vegada els assistents varen poder descobrir els pastissos de Happy Llama i cerveses artesanes de Catalan Brewery que van aconseguir que marxéssim contents i amb moltes ganes de repetir una propera vegada.

Aquestes trobades, que es van repetint durant l’any sempre són interessants si vols conèixer el món de l’emprenedoria a Sabadell i així, tots junts, aconseguim una xarxa d’emprenedors més forta i més rellevant dins la nostra ciutat.

Recorda que si vols estar informat de les activitats que fem al coworking només ens has de deixar un correu.