Entrades

entrada coworking

Després de les vacances d’estiu, arriba el mes de canvis i nous començaments per excel·lència. El setembre és sinònim de reprendre rutines, planificar el nou curs, posar tot en ordre i fer neteja… En el camp empresarial, és una època de gran activitat. De fet, els experts assenyalen que setembre és el millor mes per emprendre i començar una nova carrera professional.

Encara que a HAPPY WORKS, el coworking de Sabadell, sempre hem defensat que qualsevol moment és bo per emprendre si tens les ganes i els recursos necessaris, el mes de setembre ofereix una sèrie d’avantatges que no podem obviar. Vegem quins són!

Facilitat burocràtica

Durant els mesos d’estiu -especialment agost- sembla que s’aturi el món i tot funcioni a mig gas. És un moment ideal per reflexionar i testejar noves idees, però no per emprendre. Al setembre, en canvi, la majoria d’empreses i organismes reprenen la seva activitat i tornen al seu horari habitual. Si necessites realitzar qualsevol tràmit per començar a treballar amb la teva nova empresa, espera a setembre i veuràs com totes les gestions burocràtiques triguen menys i funcionen de forma més eficient. Això sí, tampoc esperis miracles del nostre sistema burocràtic i pren-t’ho amb filosofia i amb calma!

A partir de setembre també es reactiven totes les mesures per a empreses i autònoms que havien començat a tramitar-se abans de l’estiu, així com la concessió d’ajudes i subvencions que puguis necessitar.

Major activitat empresarial i anticipació de campanyes comercials

Tret que vulguis emprendre en el sector turístic o que el teu negoci tingui un caràcter molt estacional, al setembre és quan es reactiva novament l’economia per a la majoria d’empreses. També és el moment en què decidir com repartir el pressupost per a l’últim trimestre del l’any.

A més, s’acosten importants campanyes comercials com el Black Friday, el Cyber Monday, Nadal i les rebaixes d’hivern. Pensa bé quina serà l’estratègia de comunicació i màrqueting de la teva marca i aprofita-per donar-te a conèixer al teu públic!

Comença a emprendre amb les piles carregades

L’estiu ens ha permès descansar, relaxar-nos, deixar enrere l’estrès i baixar el ritme. També ens ha servit per donar forma a noves idees i reflexionar sobre com es presenta el nostre futur professional. La temuda depressió postvacacional la pateixen els que detesten la seva feina. Però si estàs decidit a emprendre, et faltaran dies per començar!

En definitiva, setembre també és el millor mes per emprendre perquè tornem a la càrrega amb il·lusió, motivats i amb les piles carregades.

No subestimis la influència del bon temps

Encara que et sorprengui creure-ho, el clima pot tenir una influència extraordinària en la nostra ment i afectar directament al nostre rendiment. La calor sufocant de ple estiu és capaç de treure’ns les ganes de fer qualsevol cosa.

Al setembre, en canvi, seguim tenint moltes hores de sol a el dia, bon temps i unes temperatures molt més agradables. També s’acosta el canvi d’estació. La nostra ment es posa en alerta i es prepara per a nous canvis!

Comença a emprendre amb bon peu en un coworking

Si t’has llançat a la meravellosa aventura d’emprendre, el primer que volem és felicitar-te. Enhorabona!

Ser el teu propi cap i crear el teu propi projecte professional és una cosa fantàstica, però també et avancem que el camí de l’emprenedor no està exempt de dificultats.

Començar a treballar en un coworking al setembre t’ajudarà a superar molts dels contratemps i desavantatges d’emprendre a casa. En un coworking resulta més fàcil seguir uns horaris de treball saludables i separar els espais personal i professional, comparteixes despeses de subministraments amb altres emprenedors i t’envoltes d’un ambient productiu i inspirador altament contagiós. A més, ¡coneixeràs a una comunitat d’emprenedors fantàstica amb la qual podràs compartir experiències, inquietuds i pot ser que fins i tot nous projectes!

No hi ha dubte que setembre és el millor mes per llançar-se a emprendre. Només necessites armar-te de valor i anar a per això! A HAPPY WORKS t’estarem esperant al coworking amb els braços oberts per acompanyar-te en aquesta fantàstica aventura.

salas de coworking

Un coworking amb personalitat i caràcter és el primer pas per anar content a treballar cada matí!

En aquesta vida s’ha de tenir caràcter

El teu espai de treball és una finestra al món i la teva targeta de presentació cap als possibles clients.

Per arribar a les teves fites, si vols aconseguir els teus objectius, has de construir-te una identitat pròpia, tenir la teva pròpia opinió crítica de qualsevol cosa i, sobretot, t’has d’envoltar d’elements amb personalitat. Per això, treballar en un coworking amb personalitat et diferencia de la resta, et dóna exclusivitat. L’espai on exerciràs la teva carrera professional és un factor que pot condicionar directament l’èxit del teu negoci.

La nostra base com a dissenyadors fa que creiem profundament en la importància de treballar en un espai singular, especial, únic i exclusiu. En tots els anys que tenim obert el coworking a Sabadell, hem estat testimonis de l’evolució d’un munt d’emprenedors que han apostat per un espai de treball especial.

Cada un d’ells amb la seva pròpia professió però tots coincideixen que l’energia que desprèn el nostre espai, és suficient per voler venir cada dia amb tota la força i confiança.

L’espai de treball, no ho és tot, evidentment, però hi influeix directament!

Prepararies la nova imatge corporativa d’un client en un espai neutre o millor ho faries en una taula amb moltíssima llum natural i finestres desde on es veu el verd dels arbres?

Preferiries actualitzar el pla de màrqueting de la teva empresa en un espai gris i fosc o, si poguessis, ho faries en una sala àmplia, amb llum i plena de color? No hi ha color, oi?

On vols atendre els teus clients? Un espai alegre i lluminós que marca una singularitat o en una taula neutre i d’aspecte asèptic? El teu “caché” amb els clients comença quan arriba a veure’t i veu on treballes.

Un espai amb personalitat pot convertir-se en la peça que necessita la teva carrera professional. Som éssers vius que necessitem un entorn favorable per prosperar.

El disseny d’interiors està en alça perquè ens hem adonat que segons com sigui l’espai on vivim o treballem, les coses ens van millor o pitjor. Perquè el nostre estat d’ànim, el nostre benestar i la nostra felicitat estan estretament relacionats amb l’espai on ens desenvolupem personal i professionalment.

Et convidem que descobreixis nostre espai de coworking a Sabadell…

Seràs conscient com un espai amb personalitat és la teva targeta de presentació i una invitació a créixer amb garanties en el complicat món dels negocis.

TROBAR UN ESPAI DE TREBALL

LA UBICACIÓ, UNA DE LES CLAUS DE L’ÈXIT

Una de les claus a l’hora de buscar un espai pel nostre negoci és la seva ubicació i les característiques del mateix, això, té un paper determinant en la posició competitiva dintre del mercat i les possibilitats d’èxit del nostre projecte empresarial.

Molts emprenedors, autònoms i freelance, no donen la importància que es mereix a la seva ubicació física, pensant que nomes amb la seva capacitat professional ja és suficient. Avui tots sabem que tan important com la nostra capacitat professional és, la nostra imatge de marca personal, la nostra promoció, etc.

Molts nous emprenedors i freelance espantats pel preu d’unes oficines ben situats als carrers principals, opten per instal·lar-se en carrers poc transitats i poc coneguts, cosa que dóna un desprestigi al seu propi negoci i els aboca a una supervivència dintre del món empresarial dura i difícil.

Altres decideixen que la seva opció és treballar des de casa i així estalviar-se aquesta despesa, això també té un alt percentatge de fracàs, ja que no aconseguim tindre un espai amb esperit de treball, hi ha un munt de distraccions i és molt difícil poder donar la imatge que esperen els nostres clients d’un professional.

ASPECTES A VALORAR A L’HORA DE TRIAR L’ESPAI ON TREBALLAR

A l’hora de triar la ubicació del meu espai de treball puc:

  • Triar el local adequat pel que fa a ubicació, situació i posicionament amb el risc de tancar al cap de pocs mesos si el lloguer i les despeses fixes m’acaben ofegant.
  • Puc triar un local que no m’ofegui econòmicament però que per situació, prestigi o serveis tampoc permeti que aconsegueixi els meus objectius comercials i d’ingressos, SI NO EM VEUEN, NO EM COMPREN!
  • I la tercera opció,… Llogar l’espai de treball en un coworking que estigui molt ben situat, un espai concebut pel treball, ben situat i amb tots els serveis que pugui necessitar, un espai amb la imatge que esperen els meus clients i que jo necessito per treballar a gust.

En aquests espais la meva única preocupació és la feina productiva, la resta va a càrrec del coworking, les despeses ordinàries, la neteja els subministraments, etc.

Un coworking és un espai on confluir amb altres professionals, on hi ha un gran esperit de treball i les hores de treball s’aprofiten al màxim i…. on existeix la possibilitat de crear sinergies entre professionals, nous cercles de contactes i networking. QUANTA MÉS GENT HEM CONEIX, MÉS CLIENTS PUC ACONSEGUIR!

A Happy Works, el coworking de Sabadell, tenim aquest espai, un lloc idoni tant en situació, serveis i preu, perquè puguis desenvolupar el teu negoci i estiguis en situació de competir i actuar amb el màxim de garanties en el teu nínxol de mercat.

Vine a provar-ho, t’esperem.

Aquest serà el blog de HAPPY WORKS el coworking de Sabadell.