entrada coworking

Després de les vacances d’estiu, arriba el mes de canvis i nous començaments per excel·lència. El setembre és sinònim de reprendre rutines, planificar el nou curs, posar tot en ordre i fer neteja… En el camp empresarial, és una època de gran activitat. De fet, els experts assenyalen que setembre és el millor mes per emprendre i començar una nova carrera professional.

Encara que a HAPPY WORKS, el coworking de Sabadell, sempre hem defensat que qualsevol moment és bo per emprendre si tens les ganes i els recursos necessaris, el mes de setembre ofereix una sèrie d’avantatges que no podem obviar. Vegem quins són!

Facilitat burocràtica

Durant els mesos d’estiu -especialment agost- sembla que s’aturi el món i tot funcioni a mig gas. És un moment ideal per reflexionar i testejar noves idees, però no per emprendre. Al setembre, en canvi, la majoria d’empreses i organismes reprenen la seva activitat i tornen al seu horari habitual. Si necessites realitzar qualsevol tràmit per començar a treballar amb la teva nova empresa, espera a setembre i veuràs com totes les gestions burocràtiques triguen menys i funcionen de forma més eficient. Això sí, tampoc esperis miracles del nostre sistema burocràtic i pren-t’ho amb filosofia i amb calma!

A partir de setembre també es reactiven totes les mesures per a empreses i autònoms que havien començat a tramitar-se abans de l’estiu, així com la concessió d’ajudes i subvencions que puguis necessitar.

Major activitat empresarial i anticipació de campanyes comercials

Tret que vulguis emprendre en el sector turístic o que el teu negoci tingui un caràcter molt estacional, al setembre és quan es reactiva novament l’economia per a la majoria d’empreses. També és el moment en què decidir com repartir el pressupost per a l’últim trimestre del l’any.

A més, s’acosten importants campanyes comercials com el Black Friday, el Cyber Monday, Nadal i les rebaixes d’hivern. Pensa bé quina serà l’estratègia de comunicació i màrqueting de la teva marca i aprofita-per donar-te a conèixer al teu públic!

Comença a emprendre amb les piles carregades

L’estiu ens ha permès descansar, relaxar-nos, deixar enrere l’estrès i baixar el ritme. També ens ha servit per donar forma a noves idees i reflexionar sobre com es presenta el nostre futur professional. La temuda depressió postvacacional la pateixen els que detesten la seva feina. Però si estàs decidit a emprendre, et faltaran dies per començar!

En definitiva, setembre també és el millor mes per emprendre perquè tornem a la càrrega amb il·lusió, motivats i amb les piles carregades.

No subestimis la influència del bon temps

Encara que et sorprengui creure-ho, el clima pot tenir una influència extraordinària en la nostra ment i afectar directament al nostre rendiment. La calor sufocant de ple estiu és capaç de treure’ns les ganes de fer qualsevol cosa.

Al setembre, en canvi, seguim tenint moltes hores de sol a el dia, bon temps i unes temperatures molt més agradables. També s’acosta el canvi d’estació. La nostra ment es posa en alerta i es prepara per a nous canvis!

Comença a emprendre amb bon peu en un coworking

Si t’has llançat a la meravellosa aventura d’emprendre, el primer que volem és felicitar-te. Enhorabona!

Ser el teu propi cap i crear el teu propi projecte professional és una cosa fantàstica, però també et avancem que el camí de l’emprenedor no està exempt de dificultats.

Començar a treballar en un coworking al setembre t’ajudarà a superar molts dels contratemps i desavantatges d’emprendre a casa. En un coworking resulta més fàcil seguir uns horaris de treball saludables i separar els espais personal i professional, comparteixes despeses de subministraments amb altres emprenedors i t’envoltes d’un ambient productiu i inspirador altament contagiós. A més, ¡coneixeràs a una comunitat d’emprenedors fantàstica amb la qual podràs compartir experiències, inquietuds i pot ser que fins i tot nous projectes!

No hi ha dubte que setembre és el millor mes per llançar-se a emprendre. Només necessites armar-te de valor i anar a per això! A HAPPY WORKS t’estarem esperant al coworking amb els braços oberts per acompanyar-te en aquesta fantàstica aventura.