promoción happy works

La domiciliació comercial o oficina virtual a la Rda. Zamenhof té un prestigi que no trobaràs a altres carrers de Sabadell. Si estàs buscant un domicili per la teva empresa, has de valorar la importància de triar una ubicació coneguda i de bona reputació.  Pensa el que pot significar tenir el teu negoci al centre de Sabadell a un dels carrers més coneguts de la ciutat.

El nostre consell és que domiciliïs la teva empresa en una ubicació de prestigi.

Segurament ja estàs fart/a d’atendre els teus clients i proveïdors a casa, intentar quedar a un bar o sempre anar a casa el client, amb l’excusa que és per la seva comoditat. Ja n’hi ha prou!

El servei d’Oficina Virtual ofereix la possibilitat de domiciliar social i fiscalment la teva empresa en aquesta ubicació excepcional. Així, podràs utilitzar aquesta direcció per a fins comercials i posar-la en tota la papereria corporativa de la teva empresa. Que se sàpiga on et trobes, i que no es tracta d’un carrer qualsevol!

Això vol dir que per al món sencer la teva empresa està ubicada aquí, així que les cartes i paquets que us enviïn els rebrem nosaltres. No patiu!

Gestionem la correspondència al detall: quan la vam rebre, vam avisar immediatament via e-mail i la guardem amb delicadesa en els nostres arxivadors esperant la teva arribada.

Un altre dels avantatges de domiciliar la teva empresa en una bona ubicació és que pots utilitzar les sales de reunions de l’espai a un preu reduït. Si has de reunir-te amb el teu soci o amb un client, podràs fer-ho a la Rda. Zamenhof, i no en un espai senzill, no: en unes sales de reunions boniques, elegants i ben equipades.

Fins ara on et reunies amb proveïdors i clients?

Descobreix el que t’has estat perdent: el fantàstic i pràctic món de la reserva de sales de reunions!

Aquí no hi ha trampa, si domicilies la teva empresa a Happy Works, el coworking de Sabadell, només aconseguiràs avantatges, una ubicació coneguda i de prestigi, sales de reunió on atendre a clients i proveïdors i, la gestió de la teva paqueteria i correspondència per un preu molt econòmic.

Vine, t’esperem!