Entrades

Aquest cap de setmana hem tingut la sort de que el Joan Roig hagi fet un curs al nostre espai. Els coneixements i la facilitat per transmetre’ls a fet que tothom quedes molt content. Es una curs que hauria de ser obligat per tothom que es dedica a l’interiorisme o arquitectura!!

Hem de donar les gràcies a Ecoclics per confiar en el nostre espai.

Curs de fotografia interiorisme

  • Vols fer un curs de fotografia interiorisme?
  • Necessites bones imatges de les teves obres però no saps com fer-ho?
  • Vols que el teu treball aparegui atractiu en les fotos que mostres als teus clients?
  • Necessites tenir bones fotografies dels immobles per atreure més visites?
  • Vols atreure més clients però les imatges de les teves obres no són cridaneres?

El proper mes de març, els dies divendres 20 i dissabte 21 realitzarem el taller de fotografia d’interiorisme i arquitectura.

El taller serà impartit pel reconegut fotògraf d’arquitectura Joan Roig (Portfolio-Joan Roig) i s’impartirà a l’aula formativa de Happy Works.

És un taller dirigit a tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest tipus de fotografia, especialment a tots aquells que treballen en l’àmbit de la venda d’immobles i interioristes que necessiten realitzar fotografies.

L’horari del taller serà de 10:00 a 14:00h i 16:00 a 20:00h el divendres i de 10:00 a 14:00h el dissabte.

El material necessari per part dels assistents serà una càmera de fotos, ordinador portàtil i material per prendre apunts.

Les places són limitades. El preu és de 130€ per assistent, el pagament del taller es pot fer per Paypal, targeta de crèdit o per transferència bancària.

Més informació: Ecoclics