Curs de Fotografia Interiorisme a Happy Works | Sabadell
417
post-template-default,single,single-post,postid-417,single-format-standard,bridge-core-2.7.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Curs de Fotografia Interiorisme a Happy Works | Sabadell

Curs de fotografia interiorisme

Vols fer un curs de fotografia interiorisme?

Necessites bones imatges de les teves obres però no saps com fer-ho?
Vols que el teu treball aparegui atractiu en les fotos que mostres als teus clients?
Necessites tenir bones fotografies dels immobles per atreure més visites?
Vols atreure més clients però les imatges de les teves obres no són cridaneres?

El proper mes de març, els dies divendres 20 i dissabte 21 realitzarem el taller de fotografia d’interiorisme i arquitectura.

El taller serà impartit pel reconegut fotògraf d’arquitectura Joan Roig (Portfolio-Joan Roig) i s’impartirà a l’aula formativa de Happy Works (Veure SALA DE FORMACIÓ).

 

És un taller dirigit a tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest tipus de fotografia, especialment a tots aquells que treballen en l’àmbit de la venda d’immobles i interioristes que necessiten realitzar fotografies.
L’horari del taller serà de 10:00 a 14:00h i 16:00 a 20:00h el divendres i de 10:00 a 14:00h el dissabte.

El material necessari per part dels assistents serà una càmera de fotos, ordinador portàtil i material per prendre apunts.

Les places són limitades. El preu és de 130€ per assistent, el pagament del taller es pot fer per Paypal, targeta de crèdit o per transferència bancària.

Més informació: Ecoclics