Avui hem tingut la sort que en Mario Rubio García, fes un Curs de fotografia nocturna a Sabadell la nostra aula formativa de Happy Works (veure Sala de Formació)

En Mario Rubio, és el fundador de la reconeguda pàgina web fotografonocturno.com dedicada a explicar d’una manera afable totes les tècniques i coneixements de la fotografia nocturna.

Una fotografia que avui en dia, que la cultura visual és una cosa que es consumeix d’una manera tan rapida i que només es valora la immediates, encara dona valor al fotògraf, el temps, la persistència i la dedicació per les coses que t’agraden.

  • Vols poder fer fotografies a la Via Làctea?
  • Vols fotografiar la lluna i espais i paisatges molt evocadors?
  • T’agraden aquelles fotografies tant espectaculars que veus on la gent pinta amb llum?
  • Vols fer fotografies creatives?

Tot això i molt més és el que ha explicat en Mario en el seu curs. Un curs molt interessant i productiu per tots els assistents al mateix, que, han sortit molt contents de tot el que hi han après i que ara mateix ja poden experimentar en les seves sortides nocturnes i en els seus viatges fotogràfics.

Aquest ha sigut un curs molt pedagògic i dinàmic. Una bona part amb tot el material fotogràfic sobre la taula per poder resoldre dubtes tècnics.

Un curs, dedicat a la fotografia nocturna on en Mario, ha resolt tots els dubtes dels assistents, d’una manera molt cordial i afable.

Ja tenim ganes que torni, i imparteixi un pròxim curs.